A la carte meniu

Starteriai

„Burrata“ su trumais / pomidorai / špinatų lapai / pesto / kedro riešutai 20 eur (7, 8, 13)

Cezario salotos / salotos „Little Gem“/ Cezario padažas / Parmezano sūris / kaparių uogos /
„Brioche“ duona / argentinietiškos krevetės 16 eur (1, 4, 7)

Cezario salotos / salotos „Little Gem“ / Cezario padažas / Parmezano sūris / kaparių uogos /
„Brioche“ duona / vištienos krūtinėlė 13 eur (1,7)

Antienos salotos / bolivinė balanda / citrusinis medaus „Vinaigrette“ / salotų lapai / granatų sėklos / mangai 15 eur (1, 5)

Šaltieji užkandžiai

 Austrės (1vnt) / užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7 eur (4, 6, 14)

Jūros ešerio „Carpaccio“ / kedro riešutai / laimas / alyvuogių aliejus / bolivinė balanda 16 eur (4, 8, 11)

Tuno kapotinis / greipfrutas / avokadas / „Ponzu“ padažas / tapijokos traškutis 20 eur (4, 6, 7)

Jautienos kapotinis / kaparėliai / mėlynas svogūnas / putpelių kiaušinis / mūsų gamybos duonelė 20 eur  (1, 3, 7)

Jautienos „Carpaccio“ / artišokai / rukola / trumų aliejus / graikiniai riešutai / mūsų kepta skrudinta duonelė 16 eur (1,7)

„Foie gras“ terinas / porto vyno želė / kriaušių „Chutney“ / „Brioche“ 28 eur (1, 3, 7, 8)

Sūrio rinkinys / ožkos sūris su trumais / karvės pieno sūris su trumais / sūris „Iberico Quesle“ / mėlyno pelėsio sūris „Fourme D‘Ambert“ / pelėsinis sūris „El pastor“ / sezoninės uogos / medus / graikiniai riešutai 25 eur (3, 5, 7, 8)

Mėsos rinkinys / "Serano kumpis / "Bresaolo" jautienos vytintas kumpis / keptas jautienos "Roast beef" /
mūsų marinuotos alyvuogės / kaparių uogos / melionas 35 eur

Šilti užkandžiai

Krevetės svieste / česnakai / svogūnai / čili pipirai / sviestas / skrudinta duonelė 18 eur (4,7)

Aštuonkojo užkandis / burokėlių lazanija / pastarnokų kremas 20 eur (1, 4, 10)

Sriubos

Aksominė baravykų sriuba / kepinti migdolai 10 eur (1, 3, 7)

Prancūziška „Bouillabaise“ žuvienė (porcija dviem asmenims) / paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės /
mini kalmarai / šafranas 35 eur  (4, 12, 13, 14)

Pasta

„Pasta con granchio“ / krabų mėsa / petražolių aliejus / česnakiniai duonos trupiniai / ankštiniai žirneliai 22 eur  (1, 3, 7, 8, 14)

„Ravioli“ / Parmezano sūrio įdaras / grybų sultinys / Shiitake grybai / marinuoti „Enoki“ grybai 12 eur (1, 3, 6, 7)

„Gnocchi“ / parmezano sūris / trumų aliejus / trumai 12 eur (1, 3, 7)

Karštieji patiekalai

Sterko suktinukas/ baravykai / migdolų drožlės / cukinijos / sviestas 22 eur  (1, 7, 14)

Rožinis tunas / smidrai / figos / apelsinų padažas 24 eur ( 4)

Juodoji menkė / juodieji lęšiai / špinatų lapeliai / sviestinis moliūgas 35 eur (1, 7, 14)

Barbarisinės anties krūtinėlė / gervuogių padažas / kruopainiai su imbierine morkų tyre 24 eur (1, 6, 14)

Avienos šonkauliukai / žolelių plutelė / morkų tyrė / mini morkos / „Demi glace“ padažas 35 eur (3, 7, 9)

Jautienos mėsainis / brandinta jautiena / Čederio sūris / kiaulienos šoninė / „Romaine“ salotos /
raudonasis svogūnas / mėsainių padažas / sviestinė bandelė 18 eur (1, 2, 3, 7)

Jautienos išpjova / „Foie gras“ / česnakiniai špinatai / svogūnu tyrė / „Shiitake“ grybai / „Demi glace“ padažas 34 eur (4, 7, 9)

Aštuonkojis / mini bulvytės / „Chorizo“ / alyvuogių žemė / mini žolelės / langustinų kiautų padažas 26 eur (7, 9, 14)

Papildomi garnyrai

Batatų bulvytės / trumų padažas 11 eur (3)

Gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 6 eur (3)

Desertai

Šokoladinis trisluoksnis / baltojo šokolado „Panna Cotta“ / šokoladinis „Mousse“ / „Brownie“ /lazdynų riešutų ledai /
sūdyta karamelė 10 eur (1, 3, 7)

„Tiramisu“ 12 eur (1, 3, 7)

Marmurinis varškės pyragas 12 eur (1, 3, 7)

„Crème Brûlée“ 10 eur (1,3,7)

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo)  10 eur (3, 7)