Meniu

Šaltieji užkandžiai

Austrės / „Mignonette“ padažas / laimas 36

‘’Burrata’’ su trumais / deginti įvairiaspalviai pomidorai / špinatai / pesto padažas 24

„Foie gras“ terinas / šampano putėsiai su uogomis / „Brioche“ / pistacijos / rabarbarai 28

Lietuviškos jautienos „Carpaccio“ / veršienos kepenėlės 19

Geltonpelekio tuno kapotinis / avokadų kremas / kompresuotas mangas / citrusai / wasabi / sezamų duonelė 19

Šviežios žuvies „Ceviche“ / marinuotas ridikas / pasiflorų užpilas 19

Lietuvos ūkininkų pagamintų natūralių sūrių rinkinys / sezoninės uogos / džemas 18

Marinuotos alyvuogės / aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus 10

Salotos

Salotos su menkės kepenėlėmis / obuolių gelis / lęšiai / citrusai / smidrai / putpelės kiaušiniai / pistacijos / „Yuzu“ užpilas 16

Salotos su jautiena / pipirinis padažas / marinuotos paprikos su sūriu / saulėje džiovinti pomidorai 19

Cukinijų „Spaghetti“ / anakardžių sūris / granatų sėklos / vytinti pomidorai / kreminis avokadų „Aioli“ 16

Cezario salotos (į restoraną tiekiama laisvėje augintų vištų mėsa) 15

Sriubos

Šalta sriuba 9

Antienos sultinys / baravykai 13

Prancūziška „Bouillabaise“ žuvienė su šafranu 19

Karštieji užkandžiai

Keptas „Foie gras” / „Brioche“ / rabarbarų salsa / vyšnių kremas 20

Midijos / baltojo vyno – kokoso grietinėlės padažas / salikornija 20

Jūros šukutės / smidrai / obuolių salotos / citrinžolės padažas 24

Pagrindiniai patiekalai

Lietuviškos jautienos išpjovos steikas / rūkytos bulvės / jaunos morkos / viskio ir medaus padažas 37

Ėriuko išpjova /smidrai / pastarnokai/ ananasų čatnis / gervuogių „Jus“ 26

Anties krūtinėlė / apelsinų padažas / smidrai/ batatų kremas / ridikas 22

Juodoji menkė / mango „Velouté“ / kininis bastutis / „Beluga“ lęšiai 32

Šviežia sezoninė žuvis / sezoninis garnyras 20-30

Viduržemio jūros aštuonkojis / kaparėliai / alyvuogės / mini bulvytės / marinuoti svogūnėliai / vyšniniai pomidorai / pesto padažas 22

Didžiojo kalmaro filė / smidrai / laimo lapų kremas/citrinų putėsiai 26

Makaronai „Tagliatelle“ (rankų darbo, atkeliavę iš Sicilijos regiono / jūros gėrybės 22

„Reginette“ makaronai / krabų mėsa / omarų „Bisque“ padažas 27

Didžiojo raudonojo krabo kojos / sviesto ir žolelių padažas / sezoninės daržovės (500g) 55

Papildomi garnyrai

Anties taukuose keptos jaunos bulvytės 4

Keptos belgiškos bulvytės 4

Bulvių piurė 4

Keptos sezoninės daržovės 8

Sezoninių daržovių salotos 6

Desertai

„Tiramisu“ 12

„Crème brûlée“ 10

„Mascarpone“ kremas / braškės 12

„Mille – Feuille“ 12

Dienos desertas 10

Namu gamybos ledų asorti 10