A la carte meniu

A la carte meniu

Starteriai

„Burrata“ / marinuoti „Cherry“ pomidorai / bazilikai / pistacijų pasta / pistacijos / bazilikų aliejus / šilauogės 20 eur (7,8,13)

Smidrų salotos / snieginis krabas / graikiniai riešutai / rūkytas krabų sviesto olandiškas padažas / salotų lapeliai / šampano actas 22 eur (7,8,13)

Tuno kapotinis / „Stracciatella“ sūris / upėtakių ikrai / svogūnų laiškai / cukinijos / paprikos / „Ponzu“ padažas / tapijokos traškutis 20 eur (4,6,7)

Jautienos kapotinis / žolelių majonezas / bulvių traškučiai / česnako laiškai 20 eur  (1, 3, 7)

Jautienos „Carpaccio“ / „Chimi churi“ padažas / parmezano sūris / chrizantemų ir garstyčių daigai / kepinta duona 20 eur (1,7)

Sūrio rinkinys / ožkos sūris su trumais / karvės pieno sūris su trumais / sūris „Iberico Quesle“ / mėlyno pelėsio sūris „Fourme D‘Ambert“ / pelėsinis sūris „El pastor“ / sezoninės uogos / medus / graikiniai riešutai 25 eur (3, 5, 7, 8)

Austrės (1vnt) / užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7,00

(4,6,14)

Sriubos

Kreminė grybų sriuba / „Shiitake“ ir „Eringi“ grybai / trumai / česnakų laiškų aliejus 14 eur (1,3,7,)

Gaspačio 12 eur (9)

Prancūziška „Bouillabaise“ žuvienė / paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / šafranas 18 eur (4, 12, 13, 14)

Pasta

„Conchiglioni“ / krabų mėsa / petražolių aliejus / česnakiniai duonos trupiniai / žirneliai 22 eur

(1,3,7,8,14)

„Ravioli“ / Parmezano sūrio įdaras / grybų sultinys / Shiitake grybai / marinuoti „Enoki“ grybai 12 eur

(1,3,6,7)

„Gnocchi“ / parmezano sūris / trumų aliejus / trumai 12 eur (1,3,7)

Karštieji patiekalai

Paltusas / vištienos kaulų padažas / „Shiitake“ grybai / deginti svogūnai / salikornija 25 eur

(4,7,9)

Avienos šonkauliukai / žolelių plutelė / morkų tyrė / mini morkos / „Demi glace“ padažas 35 eur

(1,7,9)

Jautienos išpjova / „Foie gras“ / česnakiniai špinatai / svogūnu tyrė / „Shiitake“ grybai / „Demi glace“ padažas 34 eur (4,7,9)

Aštuonkojis / mini bulvytės / „Chorizo“ / alyvuogių žemė / mini žolelės / langustinų kiautų padažas 26 eur

(7,9,14)

Papildomi garnyrai

Batatų bulvytės / trumų padažas 11 eur (3)

Gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 6 eur (3)

Salotų lapai / pomidorai / avokadas / citrusinis medaus „Vinaigrette“ 6 eur

Desertai

Dienos desertas 10 eur (1, 3 , 7)

Šokoladinis trisluoksnis / baltojo šokolado „Panna Cotta“ / šokoladinis „Mousse“ / „Brownie“ /

lazdynų riešutų ledai / sūdyta karamelė 10 eur (1,3,7)

„Tiramisu“ 12 eur (1,3,7)

„Mille-feuille“ 12 eur (7)

Baltojo šokolado „Panna Cotta“ su gervuogėmis / baltasis šokoladas / tapijokos perlai / gervuogių putėsiai / figos / sezoninės uogos 12 eur (1,3,7)

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo)  10 eur (3,7)

Dienos meniu

Dienos meniu

Starteriai

„Bao“ burgeriai / plėšyta aviena / marinuoti svogūnai / kalendra / „Chipotle“ padažas / agurkai 8 eur

(1,3,5,7,10)

Krevetės svieste / česnakai / svogūnai / čili pipirai / sviestas / skrudinta duonelė 20 eur (4,7)

Salotos

Cezario salotos / salotos „Little Jim“/ Cezario padažas / parmezano sūris / kaparių uogos / „Brioche“ duona / argentinietiškos krevetės 16 eur

(1,4, 7)

Cezario salotos / salotos „Little Jim“ / Cezario padažas / parmezano sūris / kaparių uogos / „Brioche“ duona / vištienos krūtinėlė 13eur (1,7)

Antienos salotos / bolivinė balanda / citrusinis medaus „Vinaigrette“ / salotų lapai / granatų sėklos / mangai 15 eur (1,5)

Salotų lapai / pomidorai / avokadas/ citrusinis medaus „Vinaigrette“ 7 eur

Sriubos

Šaltibarščiai / putpelių kiaušinis / keptos bulvės 8 eur ( 3, 7)

Pastarnokų ir salierų sriuba / „Chorizo“ / lęšiai / česnako laiškų aliejus 7 eur (1, 7 , 9)

Pasta

„Tagliatelle“ / „Pesto“ padažas „Burrata“ / kedro riešutai / bazilikai / juodi pipirai 14 eur ( 1, 3, 7,8 )

Karštieji patiekalai

Kukurūzinis viščiukas / marinuotos daržovės / gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 20 eur (3,7, 9 )

Jautienos mėsainis „Smash“ / čederio sūris / „Sriracha“ padažas / marinuoti agurkėliai / kepti svogūnai / garstyčios / „Brioche“ bandelė / batatų bulvytės / trumų majonezas 22 eur (1,3,7)

„Fish and chips“ / gruzdintos bulvių skiltelės / „Tartar“ padažas / žirnių tyrė su mėtomis 18 eur ( 1,3,4,7)

Voveraitės / bulvių piurė / špinatai / parmezano sūris 16eur (3, 7)

Desertai

Dienos desertas 10 eur (1,3,7)

Morkų pyragas / „Philadelphia kremas“ / klevų sirupas / skrudintos moliūgų sėklos / vaniliniai ledai 8 eur

(1,3,5,7,8)

Baltojo šokolado „Panna Cotta“ su gervuogėmis / baltasis šokoladas / tapijokos perlai / gervuogių putėsiai / figos / sezoninės uogos (1,3,7)

Grill meniu

MĖSAINIAI

Brandinta jautiena / čederio sūris / šoninė / “Romaine” salotos / raudonasis svogūnas / mėsainių padažas / sviestinė bandelė 18 eur (1, 2, 3, 7)

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Tunas / smidrai / figos / apelsinų padažas 24 eur ( 4)

Tigrinės krevetės / salotų lapai / citrinų padažas / laimas 24 eur (4, 7)

Dienos žuvis (klausti padavėjo) / citrinų padažas / smidrai / laimas 20 – 30 eur (4,9)

Brandintos jautienos „Tomahawk“ / grill daržovės / pipirinis padažas / „Chimi Churi“ padažas 85 eur (porcija 2 asmenims)

Jautienos antrekotas / pipirinis padažas 32 eur

Mėsos lėkštė / jautienos „Rib eye“ / avienos dešrelės / jautienos dešrelės / „Halloumi“ sūris/ „Tzatziki“ padažas / „Pita“ duonelė / grill daržovės 65 eur (1,3,7,) (porcija 4 asmenims)

GARNYRAI

Belgiškos bulvytės 5

Gruzdintos bulvytės 6

Keptos sezoninės daržovės 8

Smidrai 7