A la carte meniu

Salotos

Cukinijos lazanija / karvės pieno sūris su trumais / graikiniai riešutai / trumų aliejus / citrinos sultys / pinijos 9 eur (7, 8)

Ožkos sūrio salotos / kriaušė / kepti burokėliai / kedro riešutai / baziliko aliejus 16 eur (3, 7, 8)

Antienos salotos / cukinija / "Cherry" pomidorai / lęšiai / Parmezano sūris / kedro riešutai / granatų sėklos 16 eur (3, 7, 8) 

 

Šaltieji užkandžiai

Austrės (1vnt) / užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7 eur (4, 6, 14)

Tuno kapotinis / greipfrutas / avokadas / „Ponzu“ padažas / tapijokos traškutis 20 eur (4, 6, 7)

Jūros ešerio „Carpaccio“ / kedro riešutai / laimas / alyvuogių aliejus / bolivinė balanda 16 eur ( 4, 8, 11)

Jautienos kapotinis / kaparėliai / mėlynasis svogūnas / putpelių kiaušinis / mūsų kepta skrudinta duonelė 20 eur (1, 3, 7)

Jautienos „Carpaccio“ / artišokai / rukola / trumų aliejus / graikiniai riešutai / mūsų kepta skrudinta duonelė 20 eur (1,7)

Elnienos "Carpaccio" / marinuoti kelmučiai / kaparėliai / saulėje džiovinti pomidorai / karamelizuoti lazdyno riešutai / Parmezano sūris 18 eur (7, 8, 10)

„Foie gras“ terinas / porto vyno želė / kriaušių „Chutney“ / „Brioche“ 28 eur (1, 3, 7, 8)

Sūrio rinkinys / ožkos sūris su trumais / karvės pieno sūris su trumais / sūris „Iberico Quesle“ / mėlynojo pelėsio sūris „Fourme D‘Ambert“ / pelėsinis sūris „El pastor“ / sezoninės uogos / medus /

graikiniai riešutai / krekeriai 25 eur (1, 3, 5, 7, 8)

 

Karšti užkandžiai

Jūros šukutės / pastarnokų tyrė / saldieji ankštiniai žirneliai / upėtakio ikrai 18 eur (1, 7, 14)

Krevetės svieste / česnakai / svogūnai / čili pipirai / sviestas / skrudinta duonelė 18 eur (4, 7)

Aštuonkojo užkandis / burokėlių lazanija / pastarnokų kremas 22 eur (1, 4, 10) 

 

Sriubos

Antienos sriuba / baravykai / lęšiai / saliero stiebas 11 eur (1, 9)

Prancūziška „Bouillabaise“ žuvienė / paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / šafranas 35 eur (porcija dviem asmenims) (4, 12, 13, 14)

 

Pasta

Mūsų gamybos naminiai „Tagliatelle Frutti di mare“ / aštuonkojis / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / midijos 22 eur (1, 3, 4, 7,14)

Mūsų gamybos naminiai burokėlių „Tagliatelle“ / ožkos sūrio padažas / fetos sūrio kubeliai „Kourellas“ 14 eur (1, 3, 7)

„Ravioli“ / Parmezano sūrio įdaras / grybų sultinys / Shiitake grybai / marinuoti „Enoki“ grybai 12 eur (1, 3, 6, 7)

"Ravioli" su jautiena / "Fourme d'Ambert" sūrio padažas / česnakinių laiškų aliejus 13 eur (1, 3, 7, 9)

"Gnocchi" / porai / Parmezano sūris / špinatai 12 eur (1, 3, 7)

Lietiniai blyneliai su varške / mėlynių džemas 11 eur (1, 3, 7)

Lietiniai su eršketo ikrais / kreminis sūris (1, 3, 7, 14)

 

Karštieji patiekalai

Šamo filė / ekologiški grikiai / voveraitės / briuselio kopūstas / šamo triufeliai 22 eur (4, 6, 7)

Tunas / rožinis kaparėlių padažas / mini morkytės / mini brokoliai / briuselio kopūstas 26 eur (3, 4, 7,)

Juodoji menkė / juodieji lęšiai / špinatų lapai / sviestinis moliūgas 35 eur (1, 4, 7)

Aštuonkojis / mini bulvytės / „Chorizo“ / alyvuogių žemė / mini žolelės / langustinų kiautų padažas 28 eur (7, 9, 14)

Barbarisinės anties krūtinėlė / gervuogių padažas / kruopainiai su imbierine morkų tyre 24 eur (1, 6, 14)

Avienos šonkauliukai / žolelių plutelė / morkų tyrė / mini morkos / „Demi glace“ padažas 35 eur (1,7,9)

Jautienos mėsainis / brandinta jautiena / čederio sūris / kiaulienos šoninė / „Romaine“ salotos / raudonasis svogūnas / mėsainių padažas / sviestinė bandelė 18 eur (1, 2, 3, 7)

Jautienos išpjova / kaulų čiulpų sviestas / česnakiniai špinatai / svogūnų tyrė / „Shiitake“ grybai / „Demi glace“ padažas 34 eur (4, 7, 9)

"Iberico" kiauliena / mini bulvytės / briuselio kopūstas / obuolių sulčių marinatas 24 eur (6, 7)

 

Papildomi garnyrai

Batatų bulvytės / trumų padažas 11 eur (3)

Gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 6 eur (3)

Anties taukuose keptos jaunos bulvytės 6 eur

Keptos sezoninės daržovės 6 eur (6)

 

Desertai

Šokoladinis trisluoksnis / baltojo šokolado „Panna Cotta“ / šokoladinis „Mousse“ / „Brownie“ /

lazdynų riešutų ledai / sūdyta karamelė 10 eur (1, 3, 7)

„Tiramisu“ 12 eur (1, 3, 7)

Marmurinis varškės pyragas 12 eur (1, 3, 7)

Obuolių pyragas su Maskarponės ledais 8 eur (1, 3, 7)

„Crème Brûlée“ 10 eur (1, 3, 7)

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo) 10 eur (3, 7)