A la carte meniu

Užkandžiai

„Burrata“ / marinuoti „Cherry“ pomidorai / bazilikai / pistacijų pasta / pistacijos / bazilikų aliejus / šilauogės 20

Smidrų salotos / snieginis krabas / graikiniai riešutai / rūkytas krabų sviesto olandiškas padažas / salotų lapeliai / šampano actas 22

Tuno kapotinis / „Stracciatella“ sūris / upėtakių ikrai / svogūnų laiškai / cukinijos / paprikos / „Ponzu“ padažas / tapijokos traškutis 20

Austrės (1vnt) / užpilas pasirinktinai: agurkų granita arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 6

Sriubos

Kreminė grybų sriuba / „Shiitake“ ir „Eringi“ grybai / trumai / česnakų laiškų aliejus 14

Pastarnokų ir salierų sriuba / „Chorizo“ / lęšiai / česnako laiškų aliejus 6

Pasta

„Conchiglioni“ / krabų mėsa / petražolių aliejus / česnakiniai duonos trupiniai / žirneliai 22

„Ravioli“ / Parmezano sūrio įdaras / grybų sultinys / Shiitake grybai / marinuoti „Enoki“ grybai 12

Karštieji patiekalai

Paltusas / vištienos kaulų padažas / „Shiitake“ grybai / deginti svogūnai / smidrai 25

Avienos šonkauliukai / žolelių plutelė / morkų tyrė / mini morkos / „Demi glace“ padažas 35

Jautienos išpjova / „Foie gras“ / česnakiniai špinatai / svogūnų tyrė / „Shiitake“ grybai / „Demi glace“ padažas 34

Aštuonkojis / mini bulvytės / „Chorizo“ / alyvuogių žemė / mini žolelės / langustinų kiautų padažas 28

Papildomi garnyrai

Batatų bulvytės / trumų padažas 13

Gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 6

Šviežios salotos / pomidorai / uogos / raudonieji svogūnai / citrusinis medaus „Vinaigrette“ 6

Desertai

Šokoladinis trisluoksnis / baltojo šokolado „Panna Cotta / šokoladinis „Mousse“ / „Brownie“ /

lazdynų riešutų ledai / sūdyta karamelė 10

„Tiramisu“ 12

„Mille-feuille“ 12

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo) 10

Dienos meniu

Užkandžiai

„Bao“ burgeriai / plėšyta aviena / marinuoti svogūnai / kalendra / „Chipotle“ padažas / agurkai 6

Krevetės svieste / česnakai / svogūnai / čili pipirai / sviestas / skrudinta duonelė 6

Salotos

Cezario salotos / Cezario padažas / raudonieji svogūnai / ančiuviai / argentinietiškos krevetės 15

Cezario salotos / Cezario padažas / raudonieji svogūnai / ančiuviai / vištienos krūtinėlė 13

Bolivinės balandos salotos / citrusinis medaus „Vinaigrette“ / salotų lapai / granatų sėklos / mangai / antienos krūtinėlė 15

Sriubos

Pomidorų sriuba / bazilikai / saulėje džiovinti pomidorai 6

Pastarnokų ir salierų sriuba / „Chorizo“ / lęšiai / česnako laiškų aliejus 6

Pasta

„Tagliatelle“ / „Pesto“ padažas „Burrata“ / kedro riešutai / bazilikai / juodi pipirai 14

„Gnocchi“ / pomidorų padažas / grietinėlė / šalavijai / „Panchetta“ / gražgarstės / „Pecorino“ sūris 12

Karštieji patiekalai

Kukurūzinis viščiukas / marinuotos cikorijos / gruzdintos bulvytės / „Chipotle“ padažas 20

Jautienos mėsainis „Smash“ / čederio sūris / „Sriracha“ padažas / marinuoti agurkėliai / kepti svogūnai / garstyčios / „Brioche“ bandelė / batatų bulvytės / trumų majonezas 22

„Fish and chips“ / gruzdintos bulvių skiltelės / „Tartar“ padažas / žirnių tyrė su mėtomis 18

Desertai

Morkų pyragas / „Pfiladelphia kremas“ / klevų sirupas / skrudintos moliūgų sėklos / vaniliniai ledai 8

Sūrio pyragas indelyje / uogos / uogų tyrė / sausainių trupiniai 8